Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας ισχύουν τα παρακάτω:

  • Η δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.
  • Η αλλαγή πραγματοποιείται είτε σε νούμερο είτε σε σχέδιο, σε προϊόντα της ίδιας περιόδου και εφόσον πρόκειται για εκπτωτικά ή προσφοράς  αλλάζονται μόνο με της ίδιας κατηγορίας. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί την αλλαγή με κάποιο προϊόν, το ποσό της παραγγελίας θα επιστραφεί με την μορφή κουπονιού αντίστοιχης αξίας για μελλοντικές αγορές μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος. 
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή είναι η αρχική συσκευασία του προϊόντος και η άριστη κατάστασή του,χωρίς φθορές.
  • Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, η εταιρεία kingsizes διατηρεί το δικαίωμα της για την άρνηση  παραλαβής.
  • Η εταιρεία φροντίζει συνεχώς για τη σωστή συσκευασία των προϊόντων και την αποστολή τους σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση όμως που αντιληφθείτε την ύπαρξη ελαττωματικού προϊόντος ενημερώστε μας και δεσμευόμαστε για την άμεση αντικατάστασή του.
  • Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές σε μαγιό και εσώρουχα.


ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ Η  ΣΧΕΔΙΟ
  1. Επικοινωνείτε μαζί μας, ενημερώνοντας μας για την αλλαγή και για το νέο νούμερο ή σχέδιο που επιθυμείτε. 
  2. Καλείτε την ΕΛΤΑ  courier (τηλ. 11120, εξυπηρέτηση πελατών)  για να παραλάβει το δέμα σας προς  επιστροφή. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.
  3. Παραλαμβάνουμε το δέμα σας και απευθείας αποστέλλουμε το νούμερο που ζητήσατε. Σε περίπτωση αλλαγής σε νούμερο  τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν (εφόσον πραγματοποιείται για πρώτη φορά αλλαγή στο νούμερο) , για την αλλαγή δε σε σχέδιο  βαρύνουν τον πελάτη.