Σχετικά με εμάς

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.kingsizes.gr δημιουργήθηκε από την οικογένεια Κούρνη με σκοπό την διάθεση ενδυμάτων σε μεγάλα μεγέθη μέσω διαδικτύου. Η πορεία μας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου διανύει τον έκτο χρόνο, έχοντας προηγηθεί ήδη ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, από τα πρώτα που δημιουργήθηκαν για την πώληση ενδυμάτων σε μεγάλα μεγέθη. Ακολουθώντας τις εξελίξεις του διαδικτύου, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μία νέα, πιο λειτουργική και φιλική στη χρήση ιστοσελίδα συνδυάζοντας το με την λειτουργία του ομώνυμου καταστήματός μας στο κέντρο της Χαλκίδας (Μιχ. Κακαρά 3 & Ιφιγενείας).

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται από το 1984 στην πώληση ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων στη Χαλκίδα με το κατάστημα POPULAR (Αρεθούσης 223) στη Χαλκίδα. Το 1996, κατανοώντας την δυσκολία των πελατών μας στην εύρεση ενδυμάτων σε μεγάλα μεγέθη και υπερμεγέθη, επεκτείναμε τις δραστηριότητες μας στην πώληση αυτών, συνεργαζόμενοι με Ελληνικές και Ευρωπαϊκές εταιρείες. Στηρίζοντας  την Ελληνική Βιοτεχνία συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό και κατόπιν επιλέγουμε συνεργάτες Ευρωπαϊκών χωρών δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην  ποιότητα και στην εφαρμογή των ενδυμάτων με σεβασμό στους πελάτες μας.


Με γνώμονα το σεβασμό και την ποιότητα παρέχουμε σε εσάς:

  • Ακριβής διαστάσεις κάθε ενδύματος προκειμένου να επιλέξετε εύκολα το σωστό νούμερο και να μην ταλαιπωρηθείτε με αλλαγές.
  • Συνδυασμός άριστης ποιότητας με προσιτή τιμή σε όλα μας τα είδη.
  • ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ εντός δύο ημερών το αργότερο από την παραλαβή της παραγγελίας. Δείτε τις Πληροφορίες Αποστολής
  • Ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών και τήρηση απορρήτου όλων των δεδομένων και πληροφοριών.